Benzinkút és üzemanyag árkijelző – lehetőségek ,választható kijelző színek és totemoszlopok

ledfal totemoszlop benzinkutaknak
 • Üzemanyag árkijelző választható színei:  piros, zöld , 2.000.000 színű full color színtér

 • Karakteresebb: Vastagabb és látványosabb számok jeleníthetők meg.  15-20 számfajtából választható és ezek bármikor módosíthatok a közreműködésünk nélkül is. Kisebb vagy akár nagyobb méretű számkijelzést is alkalmazhat.

 • Fényerő: Nappal erős, jól látható. Éjszaka tiszta és figyelemfelkeltő. Állítható időzített fényerő szabályozás, hogy ne vakítsa el a forgalmat!

 • Üzemanyag árkijelző 3072 db leddel: A ledek 10 mm -es sűrűséggel helyezkednek el egy kijelzőn belül. Egy átlagos 32×64 – es méretet szemügyre véve 3072 db led számolható. Ennek köszönhetően, lehet kisebb és lehet nagyobb is a számjelzés.

 • A heti szinten 2-3 x változó üzemanyag árak módosítását ezentúl kényelmesen, akár az irodából is elvégezhetik munkatársai. Higgye el, hálásak lesznek érte! WIFIS tabletes programozás a kényelem kedvéért!

Az üzemanyag árkijelző vezérlési lehetőségei

 • Tabletes programozás – Kényelmes, gyors, és a legegyszerűbb!  Az ár változtatás, a Tabletre telepített app segítségével történik. Minden esetben alkalmazható.

 • Wifis programozás – Kényelmes, gyors, és egyszerű!  Az ár változtatás, a számítógépre/laptopra/kasszagépre/ telepített program segítségével történik. A legtöbb esetben  esetben alkalmazható.

 • Lankábel programozás – Kényelmes, gyors, és folyamatos kapcsolatot biztosít!  Az ár változtatás, a számítógépre / laptopra / kasszagépre telepített program segítségével történik. Esetenként alkalmazható, ha a lan kábel kivezetést Ön biztosítja!

 • Pendrive – elavultabb vezérlési lehetőség. A számítógépről elkészített változásokat (árváltozás) pendrivra mentjük és a totemoszlop oldalán általunk elhelyezett csatlakozón keresztül a tábla elvégzi a módosításokat. Bár mellette szóljon hogy minden esetben alkalmazható.

 • A kijelző működtetéséhez jár egy kezelő program. Ennek telepítését, beállítását mi végezzük. A program és a tábla kommunikációját a fenti lehetőségek adják

A matricázás

Ha már a matricázásról van szó, érdemes egy kicsit áttekinteni a folyamatot. Először is megtörténik a régi matricák eltávolítása. Az esetek 75% teljesen használható a régi plexi és nem szükséges újat vásárolni. Megtörténik a plexi letisztítása majd az új matrica felhelyezése. Esetenként előfordul hogy régi plexi már nagyon törékeny és veszélyes, ebben az esetben viszont cserélni kell!

 • Az esetek többségében a matricázás kéz a kézben jár a korszerűsítéssel

 • Modern színeket használhat , vagy követheti az előírt feltételeket

 • Nem ez a döntő költség az árkijelzés digitalizálásában

 • A nyomtatott és a nem nyomtatott matricát is mi szerezzük be

Benzinkút totemoszlop árkijelző

Totemoszlopát is szeretné felújítani ?

Ha az alapoktól kezdjük, akkor megtörténik elsősorban a csiszolás és a rozsda eltávolítása, a lyukak befoltozása, a totemoszlop belsejének kitakarítása. Ezt követően elkezdődik az alapozás, majd a színre fújás. Ha minden megfelelő és a festék megszáradt, akkor kezdődik a ledes technológia beépítése a totemoszlopba. A festésre 3 év garanciát vállalunk!

 • Lehetőség szerint az összes régi plexi kicserélésre kerül, így Önnek 10 évig újra le lesz a gondja a totemoszlopáról

 • Eltűnnek a lyukak és a hibák

 • Nem fog többet beázni a totemoszlop

 • Olcsóbb az elején mint a végén

Mire van szükségünk hogy ilyen legyen a végeredmény egy benzinkút felújítás és árkijelző telepítés után?

Totemoszlop árkijelző telepítés

FONTOS: Önnek kell biztosítani hogy egy nagyszerű Totemoszlopot varázsoljunk üzemanyag kijelzőkkel

 • Áramkiállásra, a kútoszlopon belül. Illetve lehetőség szerint külön kapcsolóval rendelkezzen, esetleges javítások elvégzése,  valamint a biztonság miatt.

 • Kellő időre a tervezéshez és az előkészületek megvalósítására

 • Az igények pontos meghatározására. Például milyen módon szeretné programozni? Hány kijelzőre lesz szüksége? Esetleges beázási problémák vannak-e jelenleg? Telefonos beszélgetésünk során kérem tájékoztasson minket a felmerülhető problémákról. Köszönettel: Ledtrio csapata , 06 30 268 87 00 , keressen bizalommal ! Valahol mindent el kell kezdeni ! 

RÉSZLETES benzinkút árkijelző ÁRAINK

Árak és méretek benzinkút árkijelzőkre nettó árak/ db:

32cm*64cm – zöld vagy piros – 64.000 Ft

32cm*96cm – zöld vagy piros – 79.000 Ft

48cm*96 cm -zöld vagy piros- 104.000 Ft

32cm*64cm – Full color 2m  – 91.000 Ft

32cm*96cm – Full color 2m  – 129.00 Ft

48cm*96 cm – Full color 2m – 159.000 Ft

Plexi árak:

15.000 – 30.000 Ft/m2

Belső led világítás:

20.000-40.000 Ft/ m2

Nyomtatott és vágott matrica árak:

10.000 -20.000 Ft / m2

üzemanyag árkijelző

32 cm magas×64 cm széles 1 üzemanyag kijelző

Folyó matrica árak:

6500 Ft/ m2

Tablet ár:

25.000 – 35.000 Ft

WIFI / LAN vezérlő:

28.000 – 35.000 Ft

Állvány:

9.000 Ft/ nap

Kiszállás:

70 Ft/ km

Új totemoszlop:

Kérjen egyedi árajánlatot

Miért a LEDtrio benzinkút árkijelző? 

Mi egy 100%-ban családi vállalkozás vagyunk, amit mi bevállalunk azt mindig meg is csináljuk. Szeretjük a munkánkat, és ezt a szeretetet építjük bele minden egyes táblánkba, amit a kezünk közül kiadunk. Egy valamiben mindig is mások leszünk mint a konkurencia: Mi magunk vagyunk , egy összetartó csapat, akik a sohasem adják fel, elesnek de mindig tovább mennek. Ha elegendő szolgálatot teszünk, akkor elegendő jutalomban is részesülünk.

Ne táblát vásároljon, hanem bízzon meg minket és legyen a partnerünk. Precíz – látványos- és figyelemfelkeltő a mi munkánk. Ha ez a 3 feltétel nem teljesül akkor nem azt kapta amit megérdemelt. Nálunk van lehetősége arra hogy együtt rakjuk össze a tábláját, majd együtt rakjuk ki. Mindent mi viszünk Önhöz és ott rakjuk össze lépésről lépésre. Nem kell megijedni, higgye el remekül fogja magát érezni. LEDTRIO CSAPATA

Benzinkút árkijelző a ledfal specialistától

További információkat szeretnél megtudni az árkijelzőkről. Semmi más dolgod nincsen mindt tovább olvasni a Ledtrio kft másik oldalát. Ledtrio kft üzemanyag árkijelző telepítés országszerte a legjobb árakon