Fényújság ledfal árak korrekt áron kivitelezéssel : Az alábbi oldalon láthatod a referencia munkáinkat 2014 óta. 

Fényújság ledfal referencia munkáink egy helyen, bármi kérdésed van a munkáinkkal – kivitelezéssel kapcsolatban, keress bátran! Az itt található munkákat mi készítettük. Munkáink 60% -a nem található meg a weboldlaunkon, de amit tudunk azt feltöltjük.

led_logo_vegleges

Lépj velünk kapcsolatba és kérj árajánlatot

Árajánlatot kérnél? Az alábbi linken megteheted – Ledfal és futófény árajánlatkérés – Kapcsolati oldalunk

Telepítettünk már télen – nyáron , hó-ba , eső-be, 34 fokba. Ha a kivitelezés helyszínét nézzük akkor homlokzatra, homlokzatra állvánnyal, V -alakban, csarnokra, tetőre, kerítésre, betonozott állványzattal, gurulós állvánnyal, függesztős megoldással. Vállaljuk a konzol legyártását, festését, majd a fényújság ledfal telepítését. Dolgoztunk már daruval , ollós emlővel , igénybe vettük targonca segítségét is , és nem utolsó sorban traktorról is telepítettünk már ledfalat.A fényújság ledfal gyártók között a Ledtrio.hu a ledfalak specialistája Magyarországon. Mi hiszünk abba hogy a figyelemfelkeltő és kreatív reklámok hosszútávú eredményeket hoznak. Pár szót mondanék eddigi projektjeinkről: A lehető legtöbb megoldásra fel vagyunk készülve mind kültéren és beltéren is. 

2014-ben alapítottuk a cégünket. 2019-ben lettünk a ledfal gyártók led specialistái

Mi hiszünk abba hogy a figyelemfelkeltő és kreatív reklámok hosszútávú eredményeket hoznak. Ezért olyan LEDES technológiával dolgozunk ahol partnereink szabadon engedhetik a fantáziájukat és kimagasló szolgáltatásainknak és precíz munkáinknak köszönhetően pénzt és időt spórolhatnak. Amit mi gyártunk az nem más mint a LEDES fényreklámmal szerelt reklámeszközök.

A repertuárba megtalálható a szöveges kijelzésre alkalmas led tábla, fényújság , futófény a LEDES videós modullal gyártott ledfal / videófal , LED kijelző  amin reklámvideókat – termékképeket és kreatív személyes ötleteket jeleníthetsz meg. A legújabb egyedi tervezésű amerikai stílusú videós hirdető felület amit mi fejlesztettünk ki a videós totemoszlopot.

Okos termékeket gyártunk fejlődni vágyó vállalkozóknak. A tervezést követően megkezdjük a gyártást, a kiszállítást majd a telepítést. A munka befejeztével megtörténik a beüzemelés és a programozàs betanítása.

Alkatrészeket és garanciális javítást biztosítunk, 1+1 év  Ledtrio garanciával. Egyik célunk az értékesítési eszközök bővítése.

Ezért azt tűztük ki célul hogy olyan cégekkel akarunk együtt dolgozni, ahol a vezetőség fejlődni szeretne az új technológiák felé. Partnereink nagyra értékelik, ha a dolgok, amennyire csak lehet, maguktól mennek, ők pedig nyugodtan hátradőlhetnek, ezért választanak minket!

Ledtrio a LEDFAL specialista ►

Telefon ► A ledtrio csapata

Facebook ► https://www.facebook.com/Ledtrio/

Instagram  ► https://www.instagram.com/ledtrio/

E-mail ► deak.ledtrio@gmail.com

Telefon ► 0670 661 7946

Keress minket bizalommal!