Ledfal gyártás – Hogyan telepítünk ledfalat? 1.rész: Mézesmadzag Cuki Szekszárd

Az alábbi rész a a Mézesmadzag Cukrászda telepítésének folyamatát írja le pontról pontra. A mai részünk egy téli kertre telepített ledfalat fog leírni. Röviden összefoglalva az előzményeket, a cukrászda tulajdonosa kérte hogy mérjük fel az üzletét, hogy milyen lehetőséget látunk hogy ledfalat telepítsünk az ő üzletéhez. A hely adott volt, már csak az volt a kérdés hogy hogyan fogjuk megcsinálni?

Adott volt a téli kert, ami egy adott szögben dől 

Mivel a télikert egy adott szögben dől, ezért olyan megoldást kellett kitalálnunk, amivel ellensúlyozni tudjuk ezt a dőlést és a ledfalat víszintesen és függőlegesen is be tudjuk állítani. Ezért megmértük hogy mennyit áll ki a tető az utolsó gerendától, és egy olyan konzolt gyártottunk, ami áthidalja ezt a távolságot. Áthidaltuk a távolságot és olyan konzolt gyártottunk le hozzá amivel a gerendán betudjuk állítani függőlegesen az oszlopokat.

ledfal-gyartas-ledtrio

Ledfal gyártás egyik legfontosabb pillére a jó konzol ami megtartja a ledfalat 

Hogy kivel gyártatjuk le a konzolokat? Egy roppant megbízható , ügyes , családi vállalkozóval. 6 éve gyártja nekünk a különbnél különbb ledfal tartó konzolokat. Hogy mennyire megbízható? A 6 év alatt 3 -szor rontott el konzol méret miatt, ami végül jobb lett mint az eredeti kitalált méret. Hogy hogyan? Mi sem értjük, de valószínűleg köze van ahhoz hogy ez tényleg egy igazi csapat. Miután a konzolt elhoztuk Gábortól , jómagam a műhelyünkben zsírtalanítom a konzolt, majd lefestem. Ezzel meg is lennénk az előkészületekkel.

ledfal-gyartas-mezesmadzag

A ledfal gyártás második pillére a rögzítés

Az alábbi konzol 8 átmenő csavarral lett az utolsó gerendához rögzítve, a másik oldalon egy lapos vas ellendarabbal. Így biztos hogy a konzolt csak gerendástól lehet kitépni a helyéről. Mind ez még nem lenne elég, a konzolt kitámasztottuk egy merevítéssel ami szintén megfelően lett rögzítve, ezzel 99%-osan bebiztosítva a szél és egyéb terhelések ellen.

ledfal-gyartas
ledfal-gyartas-mezesmadzag-cukraszda-ledfal

Elérkeztünk a ledfal felrakásához ami egy 80*192 -es P8 ledfal

Miután megbeszéltük Judittal hogy honnan induljon a ledfala, felraktunk a konzolokra 4 darab sarokvasat. A sarokvasra felraktuk a ledfalat, majd csavarokkal rögzítettük. Ezzel a keretet fel is raktuk. Most jöhet a tápok felhelyezése, a kábelek bekötése, az áram kábel bevezetése, a wifi vezérlő behelyezése , majd a modulok felhelyezése a keretre.

ledfal-gyartas-mezesmadzag-cuki

Megérkeztünk a munkánk utolsó fázisához a programozáshoz

 A segédprogramot feltelpítettük Judit laptopjára, majd betanítottuk a ledfal kezelését. Előfordulhat hogy még Juditnak segítségre lesz szüksége de bátran hívhat: 06706617946 – Deák Márk

led_logo_vegleges

Te is szeretnél ledfalat vásárolni?

Akkor KATTINTS IDE

Led fal , kültéri és beltéri, általános és egyedi méretű led fal a ledfal specialistától

Led fal vásárlás előtt állsz? De nem tudod milyen led fal lenne ideális az üzletedre? Fix ,hordozható változatban is! Nézz be hozzánk, mi segítünk neked!

Akkor KATTINTS IDE