Ledfalbérlés a vizuáltechnika egyik úttöröje 

A ledfal bérlése, mint vizuáltechnika, az elmúlt évek során óriási változáson ment keresztül. A technológia megváltozott. Mára már a nagy led kijelzők mellett a kisebb méretű, és kisebb pixel számú ledfalak iránt is megnőtt a kereslet. Olvass tovább és elmagyarázzuk miért van így. A Sonus festivalra nem mi telepítettük a ledfalakat, de ott voltunk és láttuk milyen egy igazán profi csapat!

Manapság egy kisebb rendezvény, céges buli, vagy kisebb előadások, kitelepülések esetén nem mindenki engedheti meg magának hogy akár több millió forintért béreljen ledfalat. Így ha a ledfalbérlés piaca ezeket a rendezvényeket is meg akarja célozni, akkor változásra van szükség. A változás abban rejlik hogy olyan termékeket adunk bérbe ami nagy ledfalak esetén nem lehetséges vagy nagyon drága lenne.

Egyszerűen megfogalmazva, akár 4 – 6 m2 -es ledfalakat is bérelhetünk olyan felbontásban mint ha egy 10 m2 -es ledfalat béreltünk volna. De hogyan is lehetséges ez? Mint minden ledfal így a mi kijelzőink is modulokból, azaz panelekből épülnek fel. A technika abban rejlik hogy a mi ledfalaink más kerettel készülnek. 

Milyen ledfalaink vannak?

Vannak kabinetes ledfalak, ahol a helyszínen a kabineteket egymásba rakjuk ès így adnak egy egységes homogén képet. Ezt nagy méreteknél általában 12 m2 felett javasoljuk. Ugyanakkor vannak előre megtervezett kerettel rendelkező fix méretű ledfalaink amiket bérbe adunk. Általában 4-12 m2 között, amik saját kerettel készülnek, így kisebb méretben is ideális.
Az általunk bérelhető ledfalak kültéren P3 – P4 – P5. Minél nagyobb a ledfal mérete, annál nagyobb a ledfal pixel száma is, tehát P4 vagy P5. Minél kisebb a ledfal mérete, annál inkább P4 vagy P3. Speciálisan hely és igény függő hogy milyen ledfalat kell bérelni, és melyik az ideális. 
A ledfalakhoz igény szerint tudunk biztosítani tartó konzolt, színpadot, hang – fénytechnikát. A tartó konzolok mindig minden esetben a ledfalbérlés árán kívül eső plusz költség, ugyanis nagy mértékben függ attól hogy hová fogjuk helyezni. Természetesen nálunk ezt is lehet bérelni, mert az esetek 90 % -ban tartó konzol mindig szükséges. 

Hogyan tudunk mi segíteni neked hogy megtaláld a számodra ideális ledfalat? Ledfalbérlés a Ledtrio Kft -től

-Hol szeretnéd használni kint vagy bent?
-Honnan nézi a közönség a ledfalat?
-Mi a kezdő pont és a végpont méterben megadva?
-Függeszteni kell vagy talpon álló is lehet?
-Mennyi időre szeretnéd bérelni?
-Külön személyzet szükséges a rendezvényre?
-Honnan tudom biztosítani az áramot?
-Mikor kell felállítani a ledfalat és mikor kell elbontani?
-Milyen tartalmat szeretnének a ledfalon lejátszani?
Tudni szeretnéd mennyibe kerül egy ledfal bérlése? 

Ha vásárlás helyett úgy döntenél hogy inkább bérelni szeretnél, akkor megmutatjuk neked milyen áron teheted meg. Az alábbi oldalon megmutatjuk milyen ledfalakat választhatsz. Semmi más dolgod nincsen mint kitalálni milyen ledfalat szeretnél bérelni és milyen áron.

Ledfalat szeretnél inkább vásárolni? 

Ha a bérlés helyett úgy döntenél hogy inkább vásárolni szeretnél, akkor megmutatjuk neked milyen típusok közül tudsz választani. Semmi más dolgod nincsen mint megtalálni a számodra tökéletes ledfalat a Ledtrio Kft – nél