P3 ledfal Kisvárda – minden amit tudnod kell a P3-as modulról

Manapság egy P3 ledfal roppant látványos, mert még nem igazán elterjedt ez a pixelszám Magyarországon ha kültéri ledfalról van szó. A képen látható P3 -as ledfal 144 cm magas és 256 cm széles. A ledfal pontos felbontása: 832*468 – pontosan 16:9 -es képarány. Az alábbi méret tökéletesen alkalmas egy film megnézésére.

A ledfal kivitelezési módja: Tartókonzolos megoldás

Egy pillantra úgy tűnhet mintha a levegőben lenne a ledfal, de ez nem így van. A falra 2 db tartókonzol lett felfúrva, a tartókonzolok pedig elég erőssek ahhoz hogy egy 140 kg -os ledfalat megtartson. Viszont ha 8 méterről nézzük ezt a p3 ledfalat, akkor teljesen úgy tűnik mintha lebegne a levegőben.

A ledfal programozása Color Light X2 processzorral 

Amit kevesen tudnak az iparágunkban, az a következő információ: amennyiben nem megfelelő vezérlést használunk a videófalunkhoz, teljesen más eredményt fogunk kapni mint amit várunk. Az egyik legfontosabb döntés, a megfelelő vezérlés kiválasztása ami képes a modul teljes paraméterei kihasználni. A Color Light vezérlés pedig képes kihozni a maximumot egy P3 ledfalból.

Kisvárda P3 led – videófal 144*256

Tudod mennyi led dióda van egy ilyen táblában? Elárulom neked hogy 389.376 db led dióda rajzolja ki azt a kép vagy videó anyagot amit kirakunk a ledfalra. Ha alapjaiban hasonlítanám össze a Magyarországon elterjedt P5 ös ledfallal akkor azon 147.456 db led dióda lenne. Egy P3 led modul esetében a led diódák 3 mm -re helyezkednek el egy 32 cm széles és 16 cm magas panelen. Kisebb pixel számú led modul érdekel? – KÜLTÉRI LEDFAL MODULOK

Mit érdemes tudni egy P3 ledfal modulról? Milyen típusok vannak?

A legelterjedtebb modell az ECONOMY – utána a PRO majd – az S GOLDEN Széria. Igen egy adott P3 led modulból 3 féle is kapható. Gondoltad volna? De árban is van különbség, átlagosan a Pro modell 30 % -al drágább az S modell pedig duplája az Economy modellnek. Sőt tovább megyek Ez még csak a moduláris felépítésű ledfal, a kabinetes ledfal még 15-20% -al drágább. Érdekel milyen típusok vannak? – LEDFAL TÍPUSOK