Ne késlekedj…

Szívesen várjuk vállalkozások, közintézmények és magánszemélyek megkeresését! Ha kérdés merült fel vagy árajánlatot szeretnél kérni, töltsd ki az űrlapot és felvesszünk veled a kapcsolatot.

További elérhetőségeink, amelyeken szintén kapcsolatba tudsz lépni velünk!

led_logo_vegleges

Árajánlatkérés

DEAK.LEDTRIO@GMAIL.COM vagy hívj telefonon: 0670 661 7946

Ledtrio ledfalak

Tekintsd át ledfalainkat és kérj árajánlatot

Ledtrio Futófény

Tekintsd meg milyen futófényeket gyártunk

Ledtrio alapítás: 2014-ben alapítottuk a cégünket. 2019-ben lettünk led specialisták.

Mi hiszünk abba hogy a figyelemfelkeltő és kreatív reklámok hosszútávú eredményeket hoznak. Ezért olyan LEDES technológiával dolgozunk ahol partnereink szabadon engedhetik a fantáziájukat és kimagasló szolgáltatásainknak és precíz munkáinknak köszönhetően pénzt és időt spórolhatnak. Amit mi gyártunk az nem más mint a LEDES fényreklámmal szerelt reklámeszközök. A repertuárba megtalálható a szöveges kijelzésre alkalmas ledtábla, a LEDES videós modullal gyártott ledfalak amin reklámvideókat – termékképeket és kreatív személyes ötleteket jeleníthetsz meg.

Hogyan dolgozik a LEDTRIO?

Partnereink nagyra értékelik, ha a dolgok, amennyire csak lehet, maguktól mennek, ők pedig nyugodtan hátradőlhetnek, ezért választanak minket! ledfal / LED videófal / futófény / fényújság ledfal/ led fal / fényújság / led tábla / led kijelző / benzinkút árkijelző gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk, 2 év garanciával, helyszínen történő felszereléssel, vagy beüzemeléssel kiegészítve. 98%-ban személyesen szállítjuk ki termékeinket , országosan. Inkább mondhatnánk szolgáltatást nyújtunk, mintsem egy terméket adunk el neked, vállaljuk a termék legyártását, -a kiszállítást, -a felszerelést, -a vezérlőprogram telepítését és részletes pontról-pontra történő betanulását, a 1+1 év teljes-körű garanciával ( 730 nap GARANCIA ) . Opcionálisan választhatsz a ledtábládhoz vagy ledfaladhoz egy 10 éves kiegészítő csomagot. A biztonságos vásárlás nálunk nem feltétel hanem tény. Reméljük megfelelően döntesz.”Kezdj tiszta lappal – növeld meg bevételed vagy teremts nézettséget termékeinkkel “

Tekintsd át szolgáltatásainkat és vedd fel velünk a kapcsolatot. Kérj személyre szabott árajánlatot!