LED FUTÓFÉNY

A futófény vagy más neveken ismerve:led tábla, fényújság , ledtábla, fényújság esetében alkalmas vállalkozási információk megjelenítése, reklámok, akciók, új termékek bevezetés, beragadt áruk értékesítése. Cím és telefonszám megjelenítése, üzleti információk közlése , parkolási tájékoztatás. Ki és bejárati információk, termékek helyének közlése, nyitvatartási idő, biztonsági figyelmeztetés!

Pár hasznos információ

 • Újdonság ereje: Egész egyszerűen az élénk szín, a látványosan megjelenő szövegek sokkal érdekesebbek, mint egy egyszerű felirat. Erre lettek kitalálva a kombinálható effektek, a szöveg beúszási sebességek változtatása. A fényújság beállításai applikáción keresztül változtathatóak.

 • Személyre szabható:  Rengeteg betűtípus, köztük a magyar ékezetes betűk is. Lehetőségünk van betűméretek beállítására. A led tábla képes alakzatokat kezelni, szöveg kereteket megjeleníteni. Szövegkiírás álló és futószövegként lehetséges. Több ezer karakter írhatóság. Különböző kombinálható effektek.

 • Lehetőségek: Több lépéses szöveg sebesség szabályozás. A fényerő 0-100% között időzíthető napszakoknak megfelelően. Mindezeken felül a ki és be kapcsolást is a kért idő szerint a futófény elvégzi. Idő és dátum megjelenítésre is alkalmas.

 • Méret: A kijelző ( futófény ) 16 cm magas és 32 cm széles led modulokból áll össze. A gyári paramétereket figyelembe véve, az üzlet adottságai, az elérni kívánt célközönség távolsága, és a megjeleníteni kívánt tartalom alapján kell meghatározni, hogy az futófény / fényreklám milyen méretű legyen. Ha nem ez alapján dönt, könnyen vehet olyan dolgot, ami nem fog Önnek használni.

Programozási információk

 • Wifis programozás: Nálunk okos futófényt vásárol!  Gyárilag felhasználóbarát vezérléssel készítjük a fényreklámokat, saját okos telefonnal applikáción keresztül történik a programozás, ami lehet android vagy Ios rendszerű is. Természetesen számítógéppel is vezérelhető, mint B opció. Manapság a wifi kapcsolat, felhasználó barátibb megoldás.

 • Strapabíróság: A panelek teljes mértékben ellenállnak az időjárás viszontagságainak télen és nyáron egyaránt. Beleértve a  fagy, a víz, a napfény erejét is! Csepp, pára, hideg nem akadály! Kizárólag kültéri alkatrészekkel dolgozunk, így tudjuk garantálni a megfelelő fényerőt! Megfelelő üzemeltetés esetén 8-10 év közé tehető az élettartam. Fogyasztása nagymértékben függ a napi üzemeltetési órától és fényerőtől. Átlagosan: 2000 Ft.

 • Az fényreklám telepítése: Speciális sarokvasunk segítségével ideális üzletek homlokzatára. Gondosan megtervezett kiegészítő állványzat segítségével, minden esetben könnyen megoldható a telepítés az épületek tetejére, vagy merőlegesen az üzletre. Esetenként betonozott állványzatra van csak lehetőség, ebben az esetben is teljes körűen elvégezzük a feladatot.

 • Látótávolság: Pixel távolság 10 mm. Tehát a ledek közti távolság kereken 1 cm. Abból a szempontból érdekes hogy az első generációs lednél ez 3 cm.

 • Szimpla vagy dupla kivitel: A futófényt kérheti 1 vagy 2 oldalas kivitelben is

EGYSZÍNŰ FUTÓFÉNY, előre meghatározott méretben és színben – PIROS vagy ZÖLD

 • Piros, az egyik legkedveltebb szín, hiszen tudósok bebizonyították, hogy a piros szín vásárlásra ösztönöz. Nagyon fontos megemlíteni, hogy csak az élénkpiros az, ami hatással van vásárlási szándékunkra.

 • Zöld biztonságot, megbízhatóságot sugároz magából. Aki ezt a színt választja biztos, hogy nem dönt rosszul.

Érdekel mennyibe kerül egy futófény / fényújság / led tábla?

ledtabla-fenyujsag mukodes kozben

MEKKORA FUTÓFÉNYRE VAN SZÜKSÉGEM?

Fényújság vásárlás? Nálunk a világ 3. legnagyobb elismert gyártójának a termékei közül választhatsz. Ha fényújság akkor Ledtrio Kft, már több mint 6 éve a Vállalkozások szolgálatába. Magyarország Led Specialistája.A megfelelő fényújság kiválasztása a Ledtrio kft másik oldaláról