LED videófal

LED videófal2021-05-28T23:00:56+00:00

Ledfal, LED videófal – Külérre és beltérre felszereléssel 1+1 év ledfal garancia. Beltéren akár kiemelt 1+3 év garanciával is!

A ledfal egy új generáció reklámok területén, egyedi ledfal készítése országszerte felszereléssel együtt 1+1 év garanciával, bizonyos modellek esetén akár 1+3 év garanciával. Az alábbi oldalon minden információt megtudhatsz a működésről , üzemelésről és a típusokról. Most pontról pontra végig fogunk menni hogy a piacon milyen típusú videófalakat lehet vásárolni. Első körben mindig a fix telepítéssel kezdünk, mert az esetek 80%-ba elegendő a fix telepítésű , ami modulokból épül fel, más nevén moduláris ledfal.

 1. FIX TELEPÍTÉSŰ –  BELTÉRI VAGY KÜLTÉRI LEDFAL – MODULÁRIS FELÉPÍTÉSSEL ALUMIUM VAGY VAS SZERKEZETTEL. 

Első körben szeretnénk részletesen ismertetni a fix telepítésű alumium – vas szerkezetes ledfal jellemzőit, ami moduláris alapokból épül fel.  Lényegében 1 meghatározott helyre, előre megtervezett és gondosan előkészített helyre telepítjük. Magyarországon a led falak 80% – a modulárisan épül fel 32 cm széles és 16 cm széles modulokból amik mágnessel csatlakoznak a szerkezethez.

A modulok adatkábelel csatlakoznak egymáshoz és a belső fogadó kártyák és vezérlés összekötése révén alkotnak egy teljes egész képet. Fix telepítés esetén azért javasoljuk a modulos változatot, mert a Ledtrio csapata miliméter pontosan gyártja le a keretet, a helyszínen pedig miliméter pontosan illeszti össze a darabokat. Nem beszélve arról hogy kedvezőbb áron van mint a kabinetes változata.

Ledtrio Kft fix telepítésű videófala

Egy 12 m2 -es ledfal szellőzővel, ventillátorral, aluminium hátlappal,  gondosan kezelt vas szerkezettel és aluminium szegéllyel van borítva vagy aluminium keretből készül. Nálunk nincsenek csíkok, vonalak, még 24 m2 -en sem. A moduláris változatot nem kell a faltól 1 méterrel kijebb helyezni ugyanis az esetleges szerelés nem hátulról hanem előről történik. Nem utolsó sorban, évekkel később egy javitás esetén az alkatrészek kedvezőbbek mint a hordozható vagy a kabinetes ledfal változatnál.

Fix telepítésű –  modulok választható képsűrűségei KÜLTÉREN:  

P8 –  8 mm az smd ledek közti távolság – 8 méteről ad tiszta képet

P5 – 5 mm az smd ledek közti távolság – 5 méterről ad tiszta képet

P4 – 4 mm az smd ledek közti távolság – 4 méterről ad tiszta képet

P3 – 3 mm az smd ledek közti távolság – 3 méterről ad tiszta képet

P2.5 – 2.5 mm az smd ledek közti távolság – 2.5 méterről ad tiszta képet

Fix telepítésű –  modulok választható képsűrűségei BELTÉREN:  

P4 –  4 mm az smd ledek közti távolság – 4 méteről ad tiszta képet

P3 – 3 mm az smd ledek közti távolság – 3 méterről ad tiszta képet

P2.5 – 2.5 mm az smd ledek közti távolság – 2.5 méterről ad tiszta képet

P2 – 2 mm az smd ledek közti távolság – 2 méterről ad tiszta képet

P1 – 1 mm az smd ledek közti távolság – 1 méterről ad tiszta képet

Képformátum : Általános képformátum a 16:9, 4:3 vagy egyedi méretek.

Csak rajtad múlik mekkora méretű ledfalat szeretnél vásárolni, mi bármekkora méretben elkészítjük neked

Programozás: Gyárilag szerelt WIFI vezérlő vagy box.

Amennyiben a kiválasztott ledfal felbontása meghaladja a vezérlő teljesítményét , úgy vezérlés helyett WIFIS boxot használunk. Mindegyik megoldáshoz ugyan az a program szükséges hogy kezelni tudjuk a led falat. A programot mi telepítjük az okostelefonra vagy a laptopra. Gyárilag mi szereljük csak a piacon felhasználóbarát WIFIS okostelefonos applikációval.

De természetesen előfordul hogy LAN kábeles megoldást kell alkalmazni. A program kezelését, a felszerelést követően betanítjuk, és addig nem jövünk el a helyszínről ameddig nem tudod megfelelően kezelni. Természetesen segítünk a jövőben ha elakadnál a programozással!  Nincs usb , bonyolult programozás, és bosszús ügyfél. Ez a Ledtrio garancia.

led_logo_vegleges

2. FIX TELEPÍTÉSŰ KABINETES KÜLTÉRI LEDFAL. 

A második körben szeretnénk részletes ismertetni a Kabinetes változatokat. Itt nem 32 cm*16cm -es panelekkel dolgozunk, hanem úgy nevezett kabinetekkel-szekrényekkel, itt a LED modulok egy fémházzal vannak ellátva. Ennek a váznak az előnye, hogy egymásra építhetőek az elemek, és igy ad ki egy egységes képet. Szállításukhoz sem kell külön tároló rekeszeket, ládákat biztosítani, önmagukban mozgathatók, ezek a modellek ún. önhordók.

A kabinetes változatokat, kimondottan olyan helyekre javasoljuk ahol maximálisan kivan téve a ledfal az időjárási körülményeknek, és hajlandó vagy rászánni a különbözetet a moduláris ledfalhoz képest. A plusz költség teljes mértékben megéri, a gyártói politikai alapján kültéren ezeket a típusokat helyezik előnyben , biztosabb és jobban ellenál a kültéri hőmérsékletnek, páratartalomnak , esőnek.

led_logo_vegleges

3. HORDOZHATÓ TELEPÍTÉSŰ un. RENTAL RENDSZERŰ  – BELTÉRI és KÜLTÉRI LEDFAL.  

A harmadik körben szeretnénk részletesen ismertetni a rendezvényekre, kitelepülésekre hordozható ledfal változatokat. Ezt nevezik a piacon Rentál rendszernek. A modulok magnézium vázra vannak ráültetve, ez az egység vékonyabb, könnyebb kivitel, mint egy metál kabinetes rendszer. Mobilisabbak , leggyakoribb telepítési megoldásuk a függesztés, melyhez szükséges egy tartószerkezet. Tárolásuk, szállításuk Rack ládában történik. Teljes mértékben arra lett kitalálva hogy a vállalkozással egyidejűleg mozogjon és tömegeket szólítson meg.

led_logo_vegleges

4. FIX TELEPÍTÉSŰ , DE KÖNNYEN ÁTHELYEZHETŐ KIZÁRÓLAG BELTÉRI LED KIJELZŐ. 

Szigorúan csak beltéren lehet használni. A modulok magnézium vázra vannak ráültetve, ez az egység vékonyabb, könnyebb kivitel, mint egy metál kabinetes rendszer. Mobilisabbak , leggyakoribb telepítési megoldásuk a függesztés, melyhez szükséges egy tartószerkezet, vagy egy álló konzol. Itt a LED modulok egy fémházzal vannak ellátva.

Ennek a váznak az előnye, hogy egymásra építhetőek az elemek, és igy ad ki egy egységes képet. Szállításukhoz sem kell külön tároló rekeszeket, ládákat biztosítani, önmagukban mozgathatók, ezek a modellek ún. önhordók. Könnyebb és egyszerűbb, ha esetenként msáhol is szeretnénk összeállítani. Ezt a változatot beltérre javasoljuk konferencia termekbe, előadó termekbe, beltéri rendezvényekre.

Ledtrio kft videófal árak P5mm

Biztosan kiváncsi vagy mennyibe kerül egy kültéri P5 – ös led videófal. Ha tovább kattintasz akkor megmutatjuk neked mennyibe is kerül. P5 kültéri ledfal árak a Ledtrio Kft-től

Ledtrio kft videófal árak P8mm

Biztosan kiváncsi vagy mennyibe kerül egy kültéri P5 – ös led videófal. Ha tovább kattintasz akkor megmutatjuk neked mennyibe is kerül. Ledtrio kft kültéri P8 led fal árak

P5-led-videofal-vecses
led_logo_vegleges

Kültéri és beltéri, általános és egyedi méretű led fal

Led fal vásárlás előtt állsz? De nem tudod milyen lenne ideális az üzletedre? Fix ,hordozható változatban is! Nézz be másik weboldalunkra, ahol el,magyarázzuk milyen ledfal modulokat választhatsz, mi segítünk neked! Teljesen megzavar hogy mi az a P8 és P5  , P4 , P3 és egyéb pixel számok között , ha led fal -ról van szó? . Kültéri ledfalak választható pixel számai 

Beltéren más a helyzet, de nem probléma , mi elmagyarázzuk neked, hogy te is megértsd, és megfelelően tudj dönteni. P4 , P3, P2.5 – P1 között tudsz választani. Megnézem a Ledtrio beltéri ledfal moduljait

Ledtrio Kft – BLOG

Go to Top