P8 ledfal – AXL emelőkosaras Kft – 

A képen látható P8 ledfal mérete: 224 cm magas és 480 cm széles – 10.7 m2. + P8 96 cm magas 6 méter széles. A ledfal pontos felbontása: 600*280. Helyszín: Miskolc. A p8 pixel számú led modulegy nagyon elterjedt típus magyarországon. Szeretik a vállalkozók , pedig sokszor nem akkora a különbség egy P5 ös ledfal között, pedig a látvány diferenciája óriási. Egy db led panelen P8 esetében 800 db led dióda van.

P8 kulteri led fal

AXL Emelőkosaras Kft

A ledfal kivitelezési módja: Tartókonzolos megoldás I

A falra 4 db tartókonzol lett felrögzítve átmenő csavarokkal, a tartókonzolok pedig elég erőssek ahhoz hogy egy 220 kg -os ledfalat megtartson. Miután a szerkezetet a helyére raktuk, utána jöhet a kedvenc részünk, a modulok felhelyezése.

A hosszú felületű ledfal kivitelezési módja: Tartókonzolos megoldás II

A falra 6 db tartókonzol lett felrögzítve átmenő csavarokkal, a tartókonzolok pedig elég erőssek ahhoz hogy egy 140kg -os ledfalat megtartson. Miután a szerkezetet a helyére raktuk, utána jöhet a kedvenc részünk, a modulok felhelyezése.

Miskolc P8 sarkos ledfal axl emelokosar kft

Miskolc P8 sarkos ledfal axl emelokosar kft

P8 mm – 224*480 ledfal

Közelről nézve talán még láthajuk a pixeleket a P8 ledfalon, de 8 méterről nézve fejti ki azt a hatást amit ennek a típusnak terveztek. Tudod mennyi led dióda van egy ilyen táblában? Elárulom neked hogy 192.000 db led dióda rajzolja ki azt a kép vagy videó anyagot amit kirakunk a ledfalra. Ha alapjaiban hasonlítanám össze a Magyarországon elterjedt P5 ös ledfallal akkor azon 491.520 db led dióda lenne. Egy P8 led modul esetében a led diódák 8 mm -re helyezkednek el egy 32 cm széles és 16 cm magas panelen. Kisebb pixel számú led modul érdekel? – KÜLTÉRI LEDFAL MODULOK

Mit érdemes tudni egy P8 ledfal modulról? Milyen típusok vannak?

A legelterjedtebb modell az ECONOMY – utána a PRO majd – az S GOLDEN Széria. Igen egy adott P3 led modulból 3 féle is kapható. Gondoltad volna? De árban is van különbség, átlagosan a Pro modell 30 % -al drágább az S modell pedig duplája az Economy modellnek. Sőt tovább megyek Ez még csak a moduláris felépítésű ledfal, a kabinetes ledfal még 15-20% -al drágább. Érdekel milyen típusok vannak? – LEDFAL TÍPUSOK –